ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:29 19.02


Полтавець купив наркотики у Європі, щоб продати їх у Полтаві за чверть мільйона. ВІДЕО

Полтавець замовив ефедрин, трамадол та екстазі за кордоном, щоб продати наркотики в Полтаві. На чорному ринку за таку партію дають 250 тисяч гривень. Його затримали в момент отримання посилки з Європи.

У Полтаві Служба безпеки України затримала місцевого мешканця, який налагодив міжнародний канал контрабанди трамадолу, екстазі та ефедрину з однієї з країн Західної Європи.

40-річний чоловік замовив велику партію наркотиків за кордоном для реалізації її на території України. Правоохоронці затримали контрабандиста одразу після одержання наркопосилки (350 пігулок трамадолу, 300 пігулок ефедрину та екстазі) неподалік одного з відділень оператора міжнародних відправлень.

Під час обшуку в помешканні затриманого, що використовувалося як нарколабораторія та наркопритон, співробітники Управління СБ України в Полтавській області вилучили обладнання для виготовлення наркотиків та значну кількість готових до вживання важких наркотичних речовин.

Приблизна вартість вилучених наркотиків за цінами "чорного ринку" становить майже 250 тисяч гривень.

Контрабандиста затримано, йому оголошено про підозру за ч. 2 ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування, повідомляє прес-група управління СБУ в області.

наркотики, СБУ, імпорт

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.