ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:05 19.02


Полтавщина підписала меморандум про співпрацю з "Укроборонпромом". ФОТО

У Полтавській облдержадміністрації пройшла нарада "Про підбиття підсумків роботи промислових підприємств у 2015 році та підписання Меморандуму про співпрацю з ДК "Укроборнпром". Фото Олега Журавльова.

Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова

Згідно з меморандумом, буде поглиблено співпрацю у сфері імпортозаміщення комплектуючих для вітчизняного ВПК на заміну російським. Співпраця підприємств Полтавщини та ДК "УкрОборонПром" відбуватиметься в рамках виконання державного оборонного замовлення та програм соціально-економічного розвитку.

До Полтавщини завітав генеральний директор ДК "УкрОборонПром" Роман Романов та його заступник Юрій Пащенко.

Представники концерну відзвітувались стосовно роботи "УкрОборонПрому" за 2014-2015 роки та продемонстрували каталог, який вміщує 30 тисяч комплектуючих, 11 тисяч з яких вже вдалося відновити на базі власних підприємств, повідомляє УНН-Центр.

фото, меморандум, ОДА, Укроборонпром

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.