ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:01 20.02


Ханко заявив, що не хоче ставати часткою системи, з якою боровся

Сьогодні, у День Героїв Небесної Сотні, заступник голови обласної ради Анатолій Ханко висловився категорично проти того, щоб на "владні дійства" примусово зганялася "масовка".

Заступник голови полтавської обласної Ради, свободівець Анатолій Ханко пояснив, чому не хоче ходити на мітинги «для галочки». Про це він написав на власній сторінці у соцмережі.

Чому я не ходжу на владні мітинги і "покладання"?
Боролися проти системи, але самі стаємо системою...Ну скільки можна натикатися на старі граблі. Знову на всі ці "владні дійства" зганяються бюджетники, студенти і навіть військові, які під час війни повинні займатися військовою справою. Невже хлопці два роки тому загинули за це!? Невже хлопці зараз гинуть на сході за це!? На жаль, зараз все те ж відбувається тільки для того, щоб чиновники поставити чергову галочку в планах. Та такі заходи як річниця розстрілу Небесної Сотні, день народження пророка Тараса Шевченка, день Незалежності України повинні відбуватися по "зову серця". Нехай краще приходять 5-6 чоловік, в яких за ту чи іншу подію болить серце, ніж сотні байдужих з "масовки", яким потрібно просто відбути чергу! Сумно, але давайте змінюватися і відходити від "совка", а поки що ставлю в "спам", особисто для себе, всі масові заходи, які будуть проводити чи ініціювати владні мужі з застосуванням "масовок"!

 

мітинг, покладання, обласна рада, Ханко, Небесна Сотня

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.