ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:00 01.10


"Ворскла" перемогла в Одесі і завершила перше коло третьою. ВІДЕО

Футболісти полтавської "Ворскли" на мажорній ноті завершили перше коло чемпіонату країни - команда Василя Сачка з великим рахунком перемогла в Одесі "Чорноморець" і знаходиться у трійці найкращих клубів УПЛ.

Чорноморець — Ворскла — 0:3

Голи: Кулач 36, Кадимян 76, Коломоєць 80.

Чорноморець: Гутар — Зубейко, Жуніч, Мамаду Ваг (Машнін 70), Мартиненко, Люлька (Татарков 66) — Політило (Ковалець 59), Алассан Н’Діайе  — Третьяков, Оріховський — Хобленко. Запасні: Смородін, Бамба, Каверін, Мусолітін, Антонов.

Головний тренер — Олег Дулуб.

Ворскла: Ткаченко — Матвієнко, Даллку, Чеснаков, Пердута — Шарпар, Скляр — Ребенок, Кулач (Одарюк 78), Кадимян (Ткачук 85) — Коломоєць (Загорулько 88). Запасні: Шуст, Сапай, Кобахідзе, Сапай, Кравченко.

Головний тренер — Василь Сачко.
Попередження: Пердута 55, Скляр 77, Ткаченко 83.

Арбітр – Костянтин Труханов (Харків).
1 жовтня 2017 року. Одеса. Стадіон "Чорноморець". 4 562 глядача. 18 градусів.

Після призначення Олега Дулуба головним тренером «Чорноморця», одеська команда не знала поразок у трьох матчах чемпіонату поспіль, хоч і розпочала сезон, набравши лише один пункт після сімох турів. У «Ворскли» ситуація протилежна – чудовий старт сезону, але в останніх трьох поєдинках було без перемоги. У цьому матчі Василь Сачко не міг розраховувати на основного центрального захисника – Олександра Чижова, який пропускав гру через дискваліфікацію. Певною несподіванкою став вихід у стартовому складі Кулача, який грав трохи нижче Коломойця.

Господарі поля створили перший момент у зустрічі на 12-й хвилині. Після кутового пробивав Алассан Н’Діайє, але воротар ворсклян парирував удар. Відповісти «Ворсклі» вдалося на 31-й хвилині. Кулач із відскоком від газону пробивав по воротам Гутора, але білоруський воротар відбив небезпечний постріл. Як виявилося через п’ять хвилин – десятий номер біло-зелених лише пристрілювався. Ребенок із лівого флангу виконав передачу на Кулача, а той із ходу пробив – на цей раз без шансів для воротаря одеситів. Для нападника, до речі, це перший гол у складі полтавської команди.

Другий тайм проходив у спокійному русі, «Чорноморець» прагнув відігратися, але все було марно. Так продовжувалося до 76-ї хвилини, коли ворсклянам вдалося перевагу збільшити. Пердута бив не найкращим чином, але Кадимян вдало підправив м’яч у протихід Гутару, і той закотився у ворота. Через чотири хвилини підопічні Василя Сачка довели рахунок до розгромного. Після швидкої контратаки Коломоєць неподалік від штрафного майданчика отримав передачу від Одарюка, розібрався із захисником та завдав класного гольового удару з лівої ноги у дальній кут.

Нарешті уболівальники ворсклян дочекалися впевненої перемоги у їх виконанні. Із 21-м заліковим пунктом в активі полтавці завершують перше коло чемпіонату на третій сходинці таблиці.

Статистика матчу:

удари по воротах — 5:12

удари в площину воріт — 3:5

кутові — 6:4

гольові моменти — 2:5

Статистика туру, турнірне становище команд УПЛ

спорт, футбол, ФК Ворскла, УПЛ

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.