ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:45 20.02


Ворскляни розпочнуть у середу домашнім матчем

У середу, 2 березня, полтавська "Ворскла" гратиме свій перший матч весняної частини сезону – вдома, із "Шахтарем". Початок зустрічі – 19:30.

Це буде перший чвертьфінальний кубковий поєдинок. Двобій складатиметься з матчів удома та на виїзді. Втім, реалії вітчизняного футбольного господарства наразі такі, що й досі невідомо, коли команди гратимуть кубкові матчі-відповіді цієї стадії турніру.

А перший матч весняної частини чемпіонату ворскляни також проведуть проти донецького клубу, але цього разу – на виїзді. Проте точно не відомо, в якому місті – Києві, Львові, Одесі…

Провідний півзахисник ворсклян, 28-річний Володимир Чеснаков поділився з кореспондентом офіційного сайту клубу думками про те, що гравці, які наразі перебувають на турецькому зборі, вже трохи скучили за домом, за близькими та за Полтавою.

Але – найголовніше, ми скучили за офіційними матчами, за футболом на рідному стадіоні. Тому хочу при нагоді звернутися до уболівальників, щоб березнева погода не змушувала їх дивитися футбол удома. Усі на стадіон, адже ваша підтримка нам дуже потрібна!

 - сказав Володимир Чеснаков.

Усі перші матчі ¼ фіналу Кубка України з футболу:

1 березня (вівторок)

Олександрія — Динамо (19:00)

2 березня (середа)

Сталь — Дніпро (17:00)

Волинь — Зоря (19:00)

Ворскла — Шахтар (19:30)

Квитки на кубковий матч із командою Мірчі Луческу, за словами керівника прес-служби ворсклян Артема Лобанова, надійдуть у продаж наприкінці наступного тижня.

 Артур ЗАПЕКА

спорт, футбол, ФК Ворскла, Володимир Чеснаков

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.