ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:11 22.02


Майже дев'ять тисяч жителів області застудилися минулого тижня

8914 осіб в області захворіли на грип та ГРВІ минулого тижня. І все одно це менше, ніж епідеміологічний поріг і нижче рівня захворюваності попереднього тижня.

За даними ГУ Держсанепідслужби в Полтавській області, на Полтавщині має місце стабільне зниження захворюваності на грип та гострі респіраторні інфекції, показник по області нижче епідпорогового, продовжує визначатись циркуляція грипу A(H1N1)pdm09.

В області за минулий тиждень на гострі респіраторні інфекції захворіло 8 тисяч 914 осіб, захворюваність знизилась на 10 відсотків (четвертий тиждень зниження). Показник захворюваності склав 61.9 на 10 тисяч населення (на 41 відсоток нижче за епідпороговий). Дітей захворіло 4707 (53 відсотка від всіх захворілих), захворюваність дітей на рівні попереднього тижня. Серед школярів захворюваність також на рівні попереднього тижня, показник нижче епідпорогового на 50 вісотків.

Госпіталізовано 690 хворих (380 дітей), що складає, як і у попередні тижні, вісім відсотків від кількості захворілих (показник госпіталізації значно вищий, ніж спостерігалось в цьому сезоні до четвертого тижня цього року).

грип, ГРВІ, епідемія, поріг

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.