ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:10 22.02


Депутати вирішили зайнятися парковкою вантажівок біля олійно-екстракційного заводу

Депутат полтавської міської ради Юліан Матвійчук хоче, щоб фури, які паркуються на проїжджій частині вулиці Маршала Бірюзова, не заважали руху громадського транспорту. ДАІ дає відписки, завод - мовчить.

Депутат Полтавської міськради Юліан Матвійчук звернувся до поліції та до керівництва олійно-екстракційного заводу, щоб ті вирішили питання парковки фур прямо на дорозі вулиці Маршала Бірюзова.

На думку депутата, фури заважають рухові громадського транспорту, що особливо було помітно взимку, коли саме Маршала Бірюзова на цій ділянці довго лишалася неприбраною, а тролейбуси раз-по-раз зупинялися, адже втрачали з'єднання з контактною мережею, будучи змушеними об'їжджати вантажівки.

Депутат написав звернення до ДАІ, на яке отримав таку відповідь:

В ході проведених заходів працівниками ДПС було виявлено та задокументовано порушення Правил дорожнього руху водіями вантажівок, відносно яких складено адміністративні матеріали. Водночас, профілактичні заходи проводитимуться й надалі.

Матвійчук прокоментував відповідь поліції так:

На мій погляд, проведена ціла наземна операція... Правда це чи ні, вантажівки і досі паркуються по вулиці, перешкоджаючи маршрутам тролейбусів, автобусів та іншого транспорту. В будь-якому разі, це не працює, навіть якщо їх реально штрафували.

Тому депутат вирішив звернутися до керівництва олійно-екстракційного заводу "Кернел Груп" і зараз очікує на їхню відповідь:

Подальші наші кроки залежатимуть від того, як до проблеми поставиться керівництво заводу,

- зазначив Матвійчук.

За його словами, відповіді від заводу він ще не отримав.

Лесь ГАВРИЛОВ

Кернел, фури, паркування, Матвійчук

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.