ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

22:00 22.02


Команда Сачка склала останній тест на зборах. Попереду – весняна частина сезону

Два останніх контрольних поєдинки на другому турецькому зборі провели сьогодні футболісти полтавської "Ворскли". У суперники Василь Сачко вибрав не найсильніші азіатські клуби - китайський та казахстанський.

Два матчі полтавці сьогодні провели різними складами.

Ворскла - Пекін Басі (Китай) - 1:0
Гол: Баранник, 6.
Ворскла: Ткаченко, Квасний, Ардін Даллку, Бобров, Одарюк, Громов, Ічанський, Мельник, Хльобас, Баранник, Шиндер.

Полтавці розпочали першу гру умовно другим складом, проте дуже впевнено, зі стартових хвилин зумівши не тільки захопити ініціативу, але й забити. Баранник проштовхнув м’яч у сітку п'ятого клубу другого китайського дивізіону після флангової передачі партнера.

Надалі полтавці впевнено контролювали гру. Ще один гольовий момент виник на 30-й хвилині. Громов бив зі штрафного і воротар китайців із великими труднощами парирував цей удар. Одразу після цього пішла атака другим темпом, у якій Квасний віддав передачу на Боброва, і той пробив головою - вище. Під кінець тайму Шиндер, який вивів свою команду на поле у якості капітана, пробивав обвідним ударом в дальній верхній кут, але Антону трішки забракло влучності.

Другий тайм не подарував багато моментів, але перевага була на боці біло-зелених. Хльобас прострілював на Шиндера, але нашому форвардові не пощастило. А наприкінці гри мав свій момент Одарюк, намагаючись технічно закотити м’яч у нижній кут, але не вийшло. 1:0 – перемога ворсклян.

***

Ввечері інший склад команди Сачка - умовна основа - грала з казахським клубом "Іртиш" із Павлодара. Тут команди за 90 хвилин гри так і не виявили переможця.

Ворскла - Іртиш (Казахстан) - 0:0

Ворскла: Непогодов, Пердута, Сімінін, Чеснаков, Довгий, Сапай, Скляр, Бартулович, Ребенок, Ткачук, Коломоєць.

Гру, яка пройшла майже без моментів, судила краща жінка-арбітр світу українка Катерина Монзуль. У середині другого тайму за грубу гру вона вилучила гравця казахстанського клубу, проте тренери домовилися дограти матч 11 на 11. Найкращим у складі ворсклян був Младен Бартулович, який і партнерам чудово асистував, і сам намагався брати ініціативу.

Днями полтавці повертаються додому, де й продовжать підготовку до старту весняної частини сезону – вже 2 березня вдома ворскляни прийматимуть у кубковому чвертьфіналі "Шахтар".

Артур ЗАПЕКА

спорт, футбол, ФК Ворскла, Сачко

Топ-5 за тиждень :









Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.