ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:00 23.02


П'яний рецидивіст ледь не викрав авто, щоб просто повернутися додому

У Лохвиці п'яний раніше судимий житель області намагався викрасти автомобіль місцевого чоловіка - просто аби швидше повернутися додому. Поліція затримала грабіжника, коли той відкрив дверцята та з'єднував дроти, аби завести двигун.

Під час відпрацювання міста Лохвиця правоохоронці затримали 45-річного раніше судимого жителя сусіднього району, який саме намагався заволодіти чужим авто. Про це повідомила обласна поліція.

Поліцейським зловмисник пояснив, що, прогулюючись містом, біля одного із будинків помітив автомобіль "ВАЗ-2101". Чоловік був напідпитку й хотів швидко повернутися додому – саме тому й вирішив викрасти авто. Відімкнувши двері автомобіля, він намагався запустити двигун з'єднанням проводів в рульовій колонці.

Як встановили правоохоронці, автомобіль належить 54-річному місцевому жителю.

Слідчим Лохвицького відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 15 та частиною 2 статті 289 Кримінального Кодексу України (замах на незаконне заволодіння транспортним засобом). Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

За вчинені дії законодавством передбачена відповідальність. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

поліція, Лохвиця, угон

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.