ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:32 23.02


"Полтаваобленерго" надсилатиме рахунки за електроенергію поштою

З цього місяця "Полтаваобленерго" надсилатиме рахунки за спожиту електроенергію поштою кожному абоненту. Також на підприємстві більше не друкуватимуть абонентських книжок.

З 1 лютого цього року ПАТ "Полтаваобленерго" перейшло на нову систему розрахунків за послугу електропостачання - за допомогою рахунків (повідомлень), які щомісяця споживачам доставлятимуть працівники УДППЗ "Укрпошта". У них буде вказуватися сума до сплати за звітний період, наявність заборгованості чи переплати тощо.

1 – Номер вашого особового рахунку (за допомогою як ви можете дізнатися інформацію про обсяги спожитої та оплаченої електричної енергії, пільги, субсидії тощо).


2 – Адреса підключення вашої електроустановки (може бути інша ніж адреса вашого фактичного проживання та яка зазначена у Договорі про користування електричною енергією).

3 – Розмір вашої щомісячної пільгової знижки та соціальні нормативи користування електроенергією, на оплату яких надається пільга.

4 – Дата зняття та останні покази вашого приладу обліку електроенергії. Відмітка* означає, що ці покази розраховані на підставі даних за попередній період.

5 – Інформацію про кількість спожитої за розрахунковий період електроенергії до дати зняття останніх показів (при проведенні перерахунку або донарахуванні за попередній період, кіловат/години у звітному місяці не відображаються).

6 – Діючі тарифи на електроенергію (у межах блоків споживання).

7 – Стан вашого рахунку на початок звітного місяця (заборгованість або переплата).

8 – Нарахування у звітному місяці (на останні покази електролічильника) та перерахунок (якщо відбулося коригування нарахувань або донарахування за попередні періоди).

9 – Сума пільгової знижки за спожиту електроенергію у звітному місяці.

10 – Сума субсидії, що надійшла на ваш особовий рахунок у звітному місяці.

11 – Кошти, які ви протягом звітного місяця вже сплатили за електропостачання.

12 – Сума, яку вам потрібно сплатити за розрахунковий місяць.

13 – Дата вашої останньої оплати, яку було включено до розрахунку.

14 – Ви можете передати покази електролічильника, які будуть використані для розрахунку у наступному місяці.

15 – Ви маєте змогу сплатити іншу суму (замість наведеної у графі "Усього до сплати"), вказавши її у відповідній графі.

Також на підприємстві вирішили відмовитися від друку нових абонентських книжок. Старі ж діятимуть до вичерпання терміну.

Полтаваобленерго, рахунок, електроенергія, тарифи

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.