ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:33 23.02


На Полтавщині запускають систему iGov

Сьогодні в Полтавській ОДА підписали меморандум про запровадження проекту iGov. Це система електронних послуг - видачі довідок, консультацій і т.п., після запровадження якої зникає необхідність вистоювати черги.

У Полтавській ОДА сьогодні підписали меморандум про запровадження системи iGov. Про це повідомив керівник ОДА Володимир Головко.

 

Полтавська область розпочинає співпрацю з iGov. Сьогодні мій перший заступник Андрій Пісоцький підписав меморандум про с...

Опубліковано Valeriy Golovko 23 лютого 2016 р.

А ось як пояснюють принцип роботи нової системи волонтери. Зокрема, Дмитро Дубілет, ІТ-директор, в "Українській правді" зазначав:

Громадянам більше не треба фізично контактувати з чиновниками, а якщо все ж потрібно кудись підійти, то на конкретний час, а не "за домовленостями" або займаючи чергу з ранку. У чиновників, чиї дії контролюються електронною системою, стає менше можливостей для необґрунтованих відмов або затягувань. У керівників державних органів з'являється можливість оптимізувати штат або перевести чиновників на більш ефективну роботу.

Таку ж систему, нагадаємо, хотять запровадити і у Полтавському міськвиконкомі.

iGov, Головко, Дубілет

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.