ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

08:15 03.11


Картини з бісеру представили на новій виставці у Полтаві

"В моїй душі твоє тепло!" - під такою назвою у полтавському музеї Короленка відкрилася персональна виставка творчих робіт директорки музею Ольги Теницької.

2 листопада полтавці завітали до літературно-меморіального музею Володимира Короленка, щоб ознайомитись з авторськими роботами директорки музею Ольги Теницької. Своїми вишиванками бісером вона зігріла серця всіх присутніх на цьому культурному заході та вразила своєю майстерністю.

На полотнах можна побачити різноманітні квіти з садиби письменника Короленка. Тут є все різнобарв'я: іриси, магнолії, маки, конвалії, троянди.

Сама експозиція дуже жіночна,  тепла і традиційна.  Крім вишивки бісером на виставці представлена і звичайна вишивка. Частину композиції складають накидки, сорочки, рушники із домотканого полотна, які належали ще бабусі майстрині Пелагеї. 

Бісер – непростий матеріал для роботи, треба кожну бісеринку взяти-нанизати, потім її в правильному напрямку пришити, щоб створити композиції різного характеру, від яких стає радісно на душі,

- зазначила автора робіт Ольга Теницька.

 

виставка, бісер, Ольга Теницька

За темою:

  • У Полтаві відкрилася фотовиставка "Погляд із минулого"
  • У Полтаві стартував розпродаж рослин для дачників
  • Міжнародна виставка "Це графіка" відкрилася у Кременчуці
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.