ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:11 04.11


"Олімпія" вдруге поспіль виграла чемпіонат Полтавщини з футболу

4 листопада відбулися останні поєдинки цьогорічного чемпіонату Полтавщини з футболу серед аматорів у вищій лізі. Другий рік поспіль кращою командою області стала "Олімпія" із Савинців Миргородського району.

Олімпія — Інваспорт — 5:1 (Кирпиченко-3, Співак, Стрельцов — Оленич).

Якщо хтось думає, що перемога — а з нею і чемпіонський титул — далися команді з Миргородщини легко та просто, вони дуже помиляються. Перед останнім туром команда Олександра Кулика на два очки випереджала найближчих переслідувачів із Лазірок та мала домашю гру з аутсайдерами чемпіонату — інваспортівцями. Проте, гості налаштувалися на гру, наче на останній в житті бій.

На рідному стадіоні у Савинцях господарі мали величезну перевагу, але рахунок відкрили гості. Єдина їхня у першому таймі поява у штрафному майданчику "Олімпії" завершилася пенальті. На 9-й хвилині Сіріл Дзенку порушив правила і арбітр Дмитро Мерсіянов призначив 11-метровий удар, який чітко реалізував Оленич — 0:1.

Господарі кинулся відіграватися, але частенько поспішали у завершальній фазі атак. А інколи господарям просто не щастило. Варто зазначити, що вони чотири рази за матч влучали у стійку воріт гостей! Та все ж Савинці швидко відновили рівновагу — влучний удар у дальній кут метрів із десяти завдав Співак.

До перерви гостям вдавалося стримувати хвилі атак чемпіонів Полтавщини. Вони трималися цілу годину — але більше не витримали. В останні півгодини "Олімпія" просто розтрощила свого суперника. Героєм матчу став Роман Кирпиченко, який менш ніж за 30 хвилин оформив хет-трик. А ще один гол на свій рахунок записав досвідчений Євген Стрельцов.

Підсумок гри — 5:1 і Савинці другий рік поспіль стають кращою аматорською командою Полтавщини. Варто зазначити, що золоті медалі миргородці покладуть до Кубка області з футболу, який вони виграли у жовтні. А найщасливішою людиною, яка не стримувала сліз, цього дня на стадіоні була Тетяна Михайлівна Ситник — багаторічний керівник ТОВ "Савинці" і президент футбольного клубу "Олімпія". Це і її велика перемога також!

 

спорт, футбол, аматори, ФФПО, ФК Олімпія

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.