ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:25 06.11


"Ворскла" програла четвертий поспіль поєдинок у Прем'єр-лізі. ВІДЕО

Футболісти полтавської "Ворскли" програли на НСК "Олімпійський" столичним динамівцям - ця поразка стала для підопічних Василя Сачка четвертою поспіль у рамках УПЛ. Біло-зелені випали з квартету кращих клубів країни.

Динамо — Ворскла — 2:1

Голи: Мораес 26, Буяльський 30 — Чеснаков 57.
Динамо: Бущан — Миколенко, Віда, Хачеріді, Морозюк — Корзун — Буяльський (Шепелєв 60), Гармаш (Циганков 46), Гонсалез (Піваріч 87) — Мбокані, Мораєс. Запасні: Коваль, Смирний, Пантич, Бєсєдін.
Головний тренер — Олександр Хацкевич.
Ворскла: Ткаченко — Матвієнко, Даллку, Чижов, Пердута — Скляр, Чеснаков (Кулач 79) — Ребенок, Шарпар, Кадимян (Одарюк 74) — Коломоєць (Кобахідзе 84). Запасні: Сарнавський, Сапай, Кравченко, Загорулько.
Головний тренер — Василь Сачко.
Попередження: Корзун 90+4 — Чеснаков 22, Одарюк 90, Пердута 90+1.
Арбітр – Ярослав Козик (Закарпатська область).
5 листопада 2017 року. Київ. Стадіон НСК "Олімпійський". 7129 глядачів. 6 градусів.

Команди розпочали гру дуже активно. Вже на шостій хвилині було по гострому моменту біля обох воріт. Спочатку Мораес пробивав у ближній кут, але Ткаченко врятував гостей. У наступній атаці Скляр виконував подачу, але вийшов небезпечний удар по воротах Бущана, проте кіпер парирував удар. Ще через дві хвилини з допомогою рикошету вийшов гарний удар у Шарпара, але голкіпер "Динамо" перевів м’яч на кутовий.

Після цього кияни перехопили ініціативу та відкрили рахунок на 26-й хвилині зустрічі. Після чудово розіграного стандарту Буяльський завдав удару, який відбив Ткаченко, але прямо перед собою – першим на добиванні був Мораес. Через чотири хвилини господарям поля вдалося рахунок подвоїти. На цей раз постріл Буяльського виявився гольовим – півзахисник завдав прицільного удару головою після навісу Гармаша. Відповіли полтавці на 37-й хвилині: Пердута виконав подачу з правого флангу, Коломоєць зіграв на випередження та пробив головою, але Бущан зреагував на цей постріл.

На другий тайм ворскляни вийшли більш зарядженими та змогли відіграти один м’яч на 57-й хвилині. Після подачі кутового вищим за всіх виявився Чеснаков, який і завдав гольового удару головою. На 66-й хвилині Гонсалез пробачив "Ворсклу" - парагваєць влучив у поперечину, пробиваючи майже по порожніх воротах. Ще через п’ять хвилин Мбокані втратив можливість збільшити перевагу. Циганков вивів конголезця на дуель із Ткаченком, в якій переміг воротар. Ще один вихід віч-на-віч динамівці не змогли реалізувати на 87-й хвилині. На цей раз Мораес не зміг переграти Ткаченка.

"Динамо", яке провело останній цьогоріч домашній матч, цією перемогою зробило подарунок клубній легенді — Олегу Блохіну. Він у неділю відзначив 65-річчя! "Ворскла" у рамках чемпіонату програла вже четверту гру поспіль та пропустила "Верес" перед собою у турнірній таблиці. Наступний тур – домашня гра зі "Сталлю".

Василь Сачко, головний тренер "Ворскли": "Безсумнівно, "Динамо" заслужено перемогло, з чим ми їх і вітаємо, але не можу не згадати про сумнівні рішення арбітра – рука у Корзуна, порушення проти Коломойця... Це не виправдання, оскільки кияни на сьогодні сильніші за нас. Нам же потрібно зосередитися на своїх іграх та тих суперниках, які на однаковому з нами рівні, і докладати максимум зусиль, аби набирати очки в таких матчах. Щодо сьогоднішньої гри - результатом ми засмучені.

Олександр Хацкевич, головний тренер "Динамо": "Гра забувається, а результат залишається. Для нас зараз це найважливіше, тому що ми маємо кадрові проблеми. Що стосується нереалізованих моментів, то за це в нас точно немає штрафів, але це свідчить, у першу чергу, про майстерність футболістів, а також про виконання та холоднокровність".

Статистика матчу:
Удари - 9:7
Удари в площину воріт - 5:4
Кутові - 7:7
Гольові моменти - 5:2

Президент ворсклян Роман Черняк тим часом заспокоїв уболівальників біло-зелених, заявивши, що гроші на утримання клубу є не тільки в цьому році, але й у наступному.

Статистика туру, турнірне становище команд

спорт, футбол, УПЛ, ФК Ворскла, Роман Черняк

За темою:

  • Маршрутний мікроавтобус в'їхав в електроопору: двоє травмованих. ФОТО
  • Життя без документів: переселенець оформив паспорт у 35 років
  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.