ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:01 24.02


Прокуратуру пікетував "Правий сектор". Шини привезли, але не палили. ФОТО

Активісти "Правого сектора", "Цивільного корпусу "Азов" та низки інших організацій пікетують обласну прокуратуру. Поряд із будівлею розклали шини, але палити не збираються. Акція - попереджувальна. Фото Олега Журавльова.

У пікеті беруть участь до 30 людей/Фото Олега Журавльова У пікеті беруть участь до 30 людей/Фото Олега Журавльова У пікеті беруть участь до 30 людей/Фото Олега Журавльова У пікеті беруть участь до 30 людей/Фото Олега Журавльова У пікеті беруть участь до 30 людей/Фото Олега Журавльова У пікеті беруть участь до 30 людей/Фото Олега Журавльова У пікеті беруть участь до 30 людей/Фото Олега Журавльова У пікеті беруть участь до 30 людей/Фото Олега Журавльова У пікеті беруть участь до 30 людей/Фото Олега Журавльова У пікеті беруть участь до 30 людей/Фото Олега Журавльова У пікеті беруть участь до 30 людей/Фото Олега Журавльова У пікеті беруть участь до 30 людей/Фото Олега Журавльова У пікеті беруть участь до 30 людей/Фото Олега Журавльова У пікеті беруть участь до 30 людей/Фото Олега Журавльова У пікеті беруть участь до 30 людей/Фото Олега Журавльова

У Полтаві близько трьох десятків активістів пікетують обласну прокуратуру. Помітні прапори "Цивільного корпусу "Азов", "Правого сектору", кілька осіб зі складу так званих громадських діячів.

Перед учасниками виступив Марко Чаус, керівник місцевого "Правого сектору". Він пояснив, що прокуратуру пікетують через те, що вона нібито тисне на нього, підозрюючи у скоєнні ДТП.

Також лідер осередку "Правого сектору" сподівається організувати тиск на владу, адже, за його словами, "у владі - злодії".

пікет, Чаус, Правий сектор, Азов

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.