ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:12 24.02


У Кременчуці теж хочуть відмовитися від побратимства з російськими містами

У Кременчуці звертаються до мера з проханням скасувати побратимські стосунки із російським Новомосковськом та не домовлятися про це із Курськом.

Міська організація ВО "Свобода" вимагає від Кременчуцького міського виконавчого комітету розірвати офіційну угоду про побратимство з російськими містами. Зокрема, розірвати таку угоду з містом Новомосковськ та скасувати домовленості щодо встановлення можливих побратимських зв'язків з містом Курськ.

Відповідну вимогу щодо таких дій до міського голови Кременчука Віталія Малецького оприлюднив керівник міської організації ВО "Свобода" Костянтин Красовський.

На Сході триває агресія проросійських терористів і російської армії. Гинуть військові України. В той же час у нас діють угоди про побратимство з російськими містами. Але що роблять ці "брати" на Сході України, ми бачимо за кількістю вбитих. Буде вкрай несправедливо, якщо ми не скажемо - за цієї війни, розв'язаної російськими військовими, ніяких угод про побратимство з російськими громадами бути не може,

- так пояснив керівник кременчуцької "Свободи" Костянтин Красовський.

Як відомо, раніше від такого побратимства хотіли відмовитися і в Полтаві. Однак рішення про це не прийнято ані у Кременчуці, ані в обласному центрі.

Кременчук, побратими, Малецький, Красовський, Свобода

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.