ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:42 24.02


Фракції Мамая, Матковського та Деркач у міськраді розділять посади

Завтра у приміщенні міської ради відбудеться чергове засідання сесії. Депутати обиратимуть керівний склад, голосуватимуть за бюджет, а також ще за вісім десятків питань. У міськраді склалася нова більшість, яка і розділить посади.

Завтра відбудеться чергове засідання сесії Полтавської міськради. У порядку денному - 82 питання. Першими розглядатимуть кадрові призначення. Зокрема, голосуватимуть за секретаря міської ради, заступників мера, склад виконкому.

За нашою інформацією, у міськраді склалася нова більшість. Фракції партії "Совість України" (до неї належить мер Олександр Мамай), "Блоку Петра Порошенка-Солідарність" (представляє Андрій Матковський) та "Рідного міста" (керівник Оксана Деркач) домовилися і завтра можуть розділити між собою провідні посади у міській раді.

Загалом вони мають 7+8+7=22 голоси, що дозволяє їм приймати рішення.

Так, за нашою інформацією, першим заступником міського голови може стати Михайло Шевченко, креатура Андрія Матковського.

Через цю поступку Олександр Мамай, імовірно, таки отримає в якості секретаря міської ради Оксану Деркач.

Керуючою справами міськвиконкому стане Наталія Сук (співпрацювала із Мамаєм під час виборчої кампанії).

Заступниками мера можуть стати Світлана Тарашевська (гуманітарні питання), Ольга Борисенко (з економічних питань) - обидві жінки вже працювали на цих же посадах - а також юрист Віталій Нікіпелов (представник Андрія Матковського), та Олексій Чепурко (від "Рідного міста").

Щодо виконкому, то до нього, окрім мера і його нових заступників, можуть увійти також представники фракцій та представники організацій, пов'язаних із АТО.

Лесь ГАВРИЛОВ

міськвиконком, сесія, кулуари, міська рада, Мамай, Деркач, Нікіпелов, Шевченко, Борисенко, Тарашевська, Матковський, Сук, Чепурко

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.