ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:57 24.02


Уперше за останні п'ять років міська дитяча лікарня отримала нове обладнання

Полтавській міській дитячій лікарні передали нове обладнання для реанімаційного відділення. Це, зокрема, прилади для дозування ліків дітям. Усе коштувало 153 тисячі гривень від волонтерів та благодійних фондів.

Міська дитяча лікарня отримала нове обладнання за сприяння десятої всеукраїнської благодійної акції фонду "Серце до Серця". Регіональний представник фонду Наталія Удовиченко відзвітувала, що за минулий рік фонд зібрав близько 153 тисяч гривень у районах Полтавської області, і саме за ці кошти придбали нову техніку для реанімаційного відділення дитячої клінічної лікарні.

У першу чергу, це прилади, які потрібні для дозування ліків для передчасно народжених дітей або народжених із малою вагою, а також для дітей віком до одного місяця, які отримують хірургічну допомогу.

Володимир Саричев, завідувач реанімаційного відділення, коментує:

Потреба в медичному обладнанні постійно залишається актуальною. Раніше нам доводилося працювати на приладах п'ятирічної давнини, бо останні централізовані поставки були ще в 2011 році. Сьогодні ж волонтерська допомога є дуже значущою, оскільки від отриманої техніки залежить велика кількість дитячих життів. Маючи надану техніку, ми можемо бути впевнені, що з нашими маленькими пацієнтами все буде гаразд.

Адміністрація лікарні висловила щиру подяку фонду та всім волонтерам, які не лишилися байдужими до проблеми в час, коли медична галузь країни потребує модернізації.

Антон ПІСТРЯК

лікарня, Саричев, Удовиченко, обладнання, допомога

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.