ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:35 24.02


Майор Мельничук сьогодні знову не з’явився на суд

24 лютого колегія суддів Апеляційного суду розглянула справу затриманого на хабарі Андрія Мельничука – заступника начальника відділу поліції. Втім, він на суд не з’явився. Втретє...

Нагадаю, що майора Мельничука затримали працывники СБУ на хабарі у 30 тисяч доларів США, який він начебто вимагав від фермера за не притягнення того до кримінальної відповідальності. В Апеляційному суді оскаржується ухвала про обрання обвинуваченому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави. Захисники сказали, що застава вже була внесена. Згодом притягуваного госпіталізували в першу міську клінічну лікарню з закритою черепно-мозковою травмою та  струсом мозку. На сьогоднішньому засіданні стало відомо, що з 16 лютого Андрія Мельничука виписали з першої міськлікарні, а з 18 числа він уже знаходиться на лікуванні у лікарні УМВС. Що завадило Мельничуку відвідати засідання суду 17 лютого – невідомо.

Прокурор Владислав Мішуровський запропонував застосувати до обвинуваченого примусовий привід. Однак колегія суддів вирішила, що ця міра передчасна до отримання офіційної відповіді про стан здоров’я Андрія Мельничука.

Апеляційний суд вирішив дізнатися у медиків про можливість підсудного брати участь в розгляді справи, а наступне судове засідання призначено вже на 26 лютого.

Артур ЗАПЕКА

суд, Мельничук, СБУ, хабарництво

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.