ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:02 25.02


Сесій поза приміщенням міськради найближчим часом не буде, але буде відеотрансляція

Міський голова Олександр Мамай відкинув пропозицію щодо переносу майбутніх сесій в інше, просторіше приміщення. У сесійному залі - задуха і тиснява. Зате ведеться відеотрансляція.

У залі засідань Полтавської міськради розпочалося чергове пленарне засідання сесії. На його початку слово мали громадські активісти. Один із них заявив, що Олександр Мамай обіцяв перенести засідання сесії в інше приміщенення, адже в сесійній залі міськради замало місця для журналістів та громадськості.

Я нікому нічого такого не обіцяв!

- відірзав Олександр Мамай.

Раніше на цьому наполягали депутати, зокрема, у ВО "Свобода" це було в програмних цілях. Лідер фракції Юліан Матвійчук зазначав:

Ми пропонували понад 80 змін до регламенту роботи міської ради. Основними з них є: початок і закінчення засідань ради зі Славня України, скликання сесії не рідше одного разу на місяць, проведення сесій МР у міському будинку культури, он-лайн трансляція засідань МР, відеозапис пленарних засідань, оприлюднення прізвищ депутатів-прогульщиків, встановлення поіменного голосування, окрім визначених законом випадків, розміщення проектів рішень на сайті міської ради за 15 днів до голосування.

Із цього списку міська влада втілила поки що лише трансляцію, та й те - за кошти гранту від Західноукраїнського ресурсного центру. Трансляції, окремі Полтави, вони організували ще у Жмеринці, Тернополі, Нікополі.

Лесь ГАВРИЛОВ

трансляція, рада, міська рада, засідання, Мамай, Матвійчук

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.