ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:44 19.11


"Ворскла" вдома не втримала перемогу у грі з аутсайдером УПЛ. ФОТО

У матчі 16-го туру вітчизняної футбольної Прем'єр-ліги ворскляни перервали свою жахливу серію поразок, але виграти у останньої команди дивізіону - "Сталі" - не змогли. Нічия на користь гостей.

Ворскла — Сталь — 1:1

Голи: Кобахідзе 56 – Хоцяновський 72.
Ворскла: Шуст — Пердута, Даллку, Чижов (Кулач 77), Матвієнко — Чеснаков (к), Скляр — Ребенок, Шарпар, Кобахідзе (Кадимян 68) — Коломоєць (Загорулько 83). Запасні: Ткаченко, Остапенко, Кравченко, Одарюк.
Головний тренер — Василь Сачко.
Сталь: Пеньков — Михайличенко, Ткачук, Грачов (Копитов 41), Даніелян — Месхі, Якимів — Кузик (к), Мисик (Костенко 74), Обрадовіч — Климчук (Хоцяновський 46). Запасні: Рябенко, Павлюк, Книс, Вакула.
Головний тренер — Ніколай Костов.
Попередження: Чижов 27, Скляр 80 — Даніелян 45, Копитов 90+3
Арбітр – Сергій Березка (Київ).
19 листопада 2017 року. Полтава. Стадіон "Ворскла". 650 глядачів. 5 градусів.

На цей матч ворскляни вийшли після невдалої серії з чотирьох поразок у чемпіонаті, яку слід було перервати. В основному складі на поле вийшов Олександр Кобахідзе – вперше зі стартових хвилин після повернення до Полтави, – замінивши Кадимяна.

У першому таймі підопічні Василя Сачка володіли ініціативою та мали більше гольових моментів. Найактивнішим у заключній фазі атаки був опорний півзахисник – Володимир Чеснаков. На 18-й хвилині капітан пробив акурат зі стійкою після подачі від Ребенка, через десять хвилин завдавав чудового удару з льоту та з розвороту, проте Пеньков виручив свою команду. Ще один момент був наприкінці тайму – цього разу з воріт м’яч вибив захисник гостей.

Ворскляни мали ще одну гольову можливість на 37-й хвилині, коли Коломоєць увірвався до штрафного майданчика, проте його удар відбив голкіпер.

На початку другого тайму прийшла черга каркасу воріт ставати рятівником "Сталі" - двічі після розіграшу кутових. Спочатку м’яч влучив у поперечину після удару головою Коломойця, а через п’ять хвилин – після постріла Шарпара, який чудово розвернувся у штрафному майданчику, проте хавбеку забракло вдачі.

Сандро Кобахідзе на 56-й хвилині перервав цю серію невдалих спроб повести у рахунку та забив свій перший м’яч у сезоні. Ребенок пролетів по лівому флангу, виконав подачу в район "позначки", де вільний від опіки грузин ударом злету завдав влучного удару.

На 69-й хвилині першим дотиком після виходу на поле міг подвоїти рахунок Кадимян, але замкнути простріл Ребенка йому не вдалося. Через дві хвилини небезпечний момент був уже у гостей - після того, як пробивав Михайличенко – м’яч із рикошетом ледве не залетів у ворота, але Шуст перевів його на кутовий. Після розіграшу цього стандарту "Сталь" зрівняла рахунок. Богдан Шуст кулаком вибив м’яч, який потрапив до Хоцяновського – 19-річний нападник холоднокровно забив свій перший гол у вищому дивізіоні.

Гості ледь не вийшли вперед на 80-й хвилині зустрічі, коли пробивав Кузик, однак капітану "Сталі" не вистачило влучності, та й Шуст виявився на місці. А потім не довели до логічного завершення ще пару напівмоментів.

Таким чином, "Ворскла", змарнувавши велику кількість гольових моментів, зіграла внічию з останньою командою чемпіонату.

Статистика матчу:
Удари - 11:8
Удари в площину воріт - 4:4
Кутові - 12:4
Гольові моменти - 5:2

ВІДЕООГЛЯД ГРИ

Статистика туру, турнірне становище команд УПЛ

спорт, футбол, ФК Ворскла

За темою:

  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Волейболісти Полтавщини потрапили до топ-п'ятіріки Суперліги. ФОТО
  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.