ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:57 25.02


Мер Полтави не буде перейменовувати вулиці, бо йому за це нічого не буде

Олександр Мамай не стане перейменовувати вулиці Полтави через свою політичну позицію. Упевнений, що може обійти закон і нічого йому за те не буде.

Мер Полтави Олександр Мамай сьогодні під час перерви у сесії міської ради відповідав на запитання журналістів. Одне із них стосувалося свідомого невиконання ним законів про декомунізацію. Адже міськвиконком не подав до ОДА жодної пропозиції щодо перейменування вулиць в обласному центрі.

З моєї ініціативи перейменування вулиць не буде. У першу чергу це в нас фракція політичної партії "Свобода" хоче перейменування цих вулиць. Плюс є певний закон... Уже сьогодні є підстава для того, аби голова ОДА приймав рішення - перейменовувати чи не перейменовувати - мені це приємно, хай приймає рішення. Я закони намагаюся вивчати. І якщо би там на мене хтось нападав за це, я б його виконував. А якщо його можна не виконувати - то у мене є певна політична позиція. Якщо я впевнений, що я можу обійти закон і мені за це нічого не буде - я буду це робити постійно.

- зазначив Олександр Мамай.

Анна СОЛТОВСЬКА

Мамай, перейменування, декомунізація, вулиці

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.