ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:56 26.02


Закупівлі у міськраді здійснюватимуть через систему ProZorro

Депутати Полтавської ради проголосували за запровадження у міськвиконкомі системи електронних закупівель ProZorro.

Питання про запровадження ProZorro було одним із останніх у найдовшій сесії міськради. Його внесли на вимогу фракції "Свобода" як додаткове. Лідер фракції Юліан Матвійчук зазначив:

Просимо підтримати проект рішення про запровадження ProZorro у Полтавській міській раді. Він уже двічі проходив регламентну комісію. Проект ProZorro затверджений у двох районних радах Полтави - Октябрській і Київській. Затверджений на рівні обласної ради. Міська рада, як завжди, остання.

У підсумку це питання розглянули одним із останніх - приблизно о 20:30. Суперечок не виникло - депутати проголосували одностайно.

Юрій Нестуля, координатор проекту запровадження ProZorro у Полтавській області, зазначив:

3 1 серпня 2016 року абсолютно всі закупівлі в Україні будуть проводитися через неї, а Полтавська міська рада завдяки вчорашньому рішенню матиме змогу попрактикуватися заздалегідь та підготуватися до реформи. ProZorro дасть можливість економити бюджетні кошти і спрямовувати їх на розвиток послуг для населення. Вчорашнє голосування показало, що і міський голова і секретар і фракції міської ради об'єдналися навколо міста та його громадян.

Лесь ГАВРИЛОВ

ProZorro, закупівлі, тендер, міськрада, міськвиконком, сесія, голосування, Матвійчук, нестуля

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.