ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:35 03.12


"Ворскла" впевнено виграла останній домашній матч року. ФОТО

Ворскляни в тумані виграли у "Олександрії" останній домашній матч 2017 року і повернулися на третю сходинку турнірної таблиці УПЛ. Заключну гру року команда Василя Сачка проведе у Києві з донецьким "Олімпіком".

Ворскла — Олександрія — 3:1

Голи: Кулач 20, Коломоєць 41, Кобахідзе 48 — Гітченко 90+2.
Ворскла: Шуст — Пердута, Гіоргадзе, Чеснаков, Матвієнко — Ткачук (Шарпар 75), Кравченко — Ребенок, Кулач (Одарюк 66), Кобахідзе — Коломоєць (Кадимян 81). Запасні: Ткаченко, Даллку, Саків, Сапай.
Головний тренер — Василь Сачко.
Олександрія: Паньків — Цуріков, Гітченко, Бондаренко, Пашаєв — Грицук (Куліш 52), Запорожан, Довгий (Банада  40) — Полярус, Старенький (Козак 67) — Пономарь. Запасні: Рудик, Каленчук, Чорний, Басов.
Головний тренер — Володимир Шаран.
Попередження: Чеснаков 74, Гіоргадзе 79 –  Запорожан 53, Полярус 89.
Арбітр – Іван Бондар (Київ).
3 грудня 2017 року. Полтава. Стадіон "Ворскла". 300 глядачів. 2 градуси.

В останньому домашньому матчі року Василь Сачко не міг розраховувати на трьох гравців основного складу – Чижов та Шарпар прихворіли, Скляр через дискваліфікацію опинився поза грою. Також на лаві для запасних залишився Даллку і, таким чином, зате основному складі «Ворскли» дебютував молодий грузин Гіоргадзе.

Вже на 5-й хвилині зустрічі Паньків міг діставати м’яч із власних воріт після удару головою Чеснакова, проте Пономар, який опинився на лініїї воріт, врятував свою команду. Ворсклянам все ж вдалося взяти своє на 20-й хвилині. Розігравши м’яч по центру, Коломоєць відпасував на правий край штрафного майданчика на Кулача, а той ударом під стійку в дальній кут відкрив рахунок у матчі.

Подвоїти рахунок полтавці могли вже на 36-й хвилині після стрімкої контратаки, але простріл Ткачука із гострого кута не зміг замкнути Ребенок – м’яч пролетів вище. А от Коломоєць через кілька хвилин скористався помилкою воротаря гостей і своїм моментом сповна, без зайвих зусиль відправивши м’яч у сітку після ювелірного прострілу Ребенка. Головний бомбардир біло-зелених перервав свою безгольову серію, яка налічувала вісім матчів, та забив шостий гол у сезоні, а для Ребенка — це сьома гольова передача!

На початку другого тайму Кобахідзе зробив рахунок великим. Грузинський півзахисник змістився з правого флангу в центр та завдав чудового удару з лівої ноги у дальній кут — 3:0. Це — перемога.

На 69-й хвилині олександрійці двічі загрожували воротам ворсклян – Куліш і Полярус пробивали, проте Шуст був на місці. І надалі гості намагалися створювати моменти біля воріт Богдана, проте в обороні господарі грали організовано та надійно. На жаль, ворсклянам не вдалося зберегти свої ворота "сухими". Центральний захисник "Олександрії" Гітченко у компенсований арбітром час зміг забити "гол престижу".

Втім, для полтавців це дуже важлива перемога в останньому домашньому матчі року, вони підіймаються на третю сходинку, а у наступному турі мають за календарем зіграти принципову зустріч із прямим конкурентом у боротьбі за єврокубки – "Олімпіком".
 
Статистика матчу
Удари - 10:5
Удари в площину воріт - 8:4
Кутові - 4:4
Гольові моменти - 3:3

Відеоогляд матчу

Статистика туру, турнірне становище команд

спорт, футбол, ФК Ворскла, відео, УПЛ

За темою:

  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Волейболісти Полтавщини потрапили до топ-п'ятіріки Суперліги. ФОТО
  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.