ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:33 26.02


Американці допомагатимуть розвивати в Полтаві нову профспілку, якою керує 29-річний депутат

У Полтаві створили осередок Конфедерації вільних профспілок. Очолив його депутат облради від президентської партії, до того ж, директор комунального підприємства. А допомагатиме йому - консультант із США.

У Полтаві на прес-конференції повідомили про те, що в області створили осередок Конфедерації вільних профспілок України (КВПУ). До участі у роботі осередку запросили консультанта із Центру солідарності Американської федерації профспілок Трістана Масата. Він пояснив:

У Полтаві ми знаходимося для того, щоб надати міжнародну підтримку, консультації з приводу трудового захисту та проведення тренінгів. Це має зміцнити міжнародні відносини та залучити громадян до розвитку профспілкового руху

Потребу у створенні ще одного профспілкового руху пояснив голова Конфедерації Михайло Волинець:

Старі профспілки вже нездатні захищати трудове право робітників, бо майже вся їх діяльність контролюється роботодавцями. Ми маємо дотримуватися нових міжнародних стандартів, а не жити в умовах профспілок, які були створені ще за часів радянщини. Для цього ми і звернулися до наших партнерів із США, щоб вони надали нам консультативну допомогу у питаннях соціального захисту робітників

Зазначимо, що Михайло Волинець хоч і є позапартійним, але тричі був народним депутатом від Блоку Юлії Тимошенко, перебуваючи у Верховній Раді з 2002 до 2012 року.

Голова обласного відділення КВПУ - депутат облради Олександр Трухін. На сайті обласної ради про нього пишуть, що він 1986 року народження і працює директором публічного акціонерного товариства "Полтаварибгосп".

Антон ПІСТРЯК

профспілки, Волинець, Трухін

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.