ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:10 27.02


Нова поліція з'явилася у Кременчуці. Полтава - на черзі

Сьогодні у Кременчуці - першому місті на Полтавщині - почали працювати патрульні поліцейські. Нові патрульні склали присягу на вірність українському народові.

27 лютого у Кременчуці, на площі біля пам’ятника Шевченкові нові патрульні поліцейські склали присягу. У церемонії взяли участь голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе, заступник голови – керівник патрульної поліції Олександр Фацевич, начальник Головного управління Національної поліції в Полтавській області Олег Бех, керівники області і міста.

Саме з Кременчука починає діяти нова поліція Полтавщини. Я сподіваюся, що ці молоді дівчата і хлопці, які сьогодні прийняли присягу, відповідальність цю пронесуть через всю свою службу. Жителів Полтавської області я прошу підтримати нових поліцейських. Нам потрібно подолати цю «гідру», яка називається "беззаконня"

- сказав у своєму зверненні до нових патрульних губернатор Полтавщини Валерій Головко.

Сьогоднішній день в історії Кременчука - це точка відліку. Напевно, багато хто з нас порушували правила, у багатьох була спокуса вирішити те чи інше питання шляхом дачі хабара даїшнику або міліціонеру. Тепер цьому прийшов кінець

- упевнено заявив мер Кременчука Віталій Малецький.

Більшість у новій поліції України - люди цивільні, колишніх міліціонерів усього близько третини.
Днями нова поліція розпочне роботу в Черкасах (1 березня) і Полтаві (5 березня). До червня 2016 року нова поліція запрацює ще в 29 містах України. Взагалі армія поліцейських України, як планується, складе близько 16 тисяч фахівців.

 

Артур ЗАПЕКА

поліція, Валерій Головко, Хатія Деканоїдзе, Олег Бех

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.