ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:28 29.02


Державний фонд регіонального розвитку цьогоріч профінансує 22 полтавських проекти

Визначено 22 проекти на суму у майже 89 млн грн, які цього року реалізуватимуться на умовах співфінансування і за фінансової підтримки Державного фонду регіонального розвитку.

Вже у квітні Полтавщина має сформувати список проектів, які братимуть участь у конкурсі на фінансування на наступний, 2017 рік.

Велике прохання до об'єднаних тергромад подавати проекти, які стосуються поліпшення якості послуг, що надаються мешканцям цих районів. Люди їх повинні отримувати швидко та якісно. Йдеться насамперед про галузі медицини, освіти, комунального господарства. Тим більше, що вимоги Мінрегіону до конкурсантів та проектів стали більш жорсткими. Співфінансування з ДФРР має стати гарним фінансовим стимулом для тих громад області, які ще не об'єдналися, проте мають такий намір. Тож закликаємо їх стати активними учасниками конкурсу. І чекаємо на проекти щодо реконструкції, термомодернізації, ремонту чи добудови шкіл, дитячих садків, лікарень, інших соціально важливих об'єктів

 - наголосив сьогодні на апаратній нараді голова ОДА Валерій Головко.

Керівник департаменту економічного розвитку Інна Іщенко зазначила, що серед 22 проектів, які будуть реалізовані цього року – і протитуберкульозний диспансер під Полтавою, і другий корпус геріатричного пансіонату, і міст через річку Хорол на Миргородщині. Інна Сергіївна також зауважила, що є серед названих і так звані перехідні проекті – ті, що будуть реалізовуватися також і в наступному, 2017 році.

економіка, ОДА, інвестиції, ДФРР, Інна Іщенко, Валерій Головко

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.