ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:19 01.03


"Ворскла" представила новачків. ФОТО

Полтавська "Ворскла" у переддень гри із "Шахтарем" презентувала чотирьох новачків - Довгого, Ребенка, Хльобаса та Коломойця. Фото Олега Журавльова.

Полтавці підписали двох форвардів і двох півзахисників Полтавці підписали двох форвардів і двох півзахисників Полтавці підписали двох форвардів і двох півзахисників Полтавці підписали двох форвардів і двох півзахисників Полтавці підписали двох форвардів і двох півзахисників Полтавці підписали двох форвардів і двох півзахисників Полтавці підписали двох форвардів і двох півзахисників Полтавці підписали двох форвардів і двох півзахисників Полтавці підписали двох форвардів і двох півзахисників Полтавці підписали двох форвардів і двох півзахисників Полтавці підписали двох форвардів і двох півзахисників Полтавці підписали двох форвардів і двох півзахисників Полтавці підписали двох форвардів і двох півзахисників Полтавці підписали двох форвардів і двох півзахисників

На церемонії представлення були присутні генеральний директор ворсклян Дмитро Яворський та головний тренер команди Василь Сачко. Вони розповіли про ситуацію у клубі, про готовність до весняної частини сезону і відповіли на запитання журналістів.

Сьогодні на нашому сайті читайте анонс кубкового поєдинку із "Шахтарем".

Ворскла, футбол, спорт

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.