ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:00 09.01


Спроба рейдерського захоплення агропідприємства: нотаріусу оголосили підозру

Сьогодні, 9 січня, начальник поліції області Андрій Замахін нагадав, як торік на Полтавщині був зареєстрований факт спроби рейдерського захоплення агрофірми в Оржицькому районі.

Тоді поліція завадила правопорушникам втілити в життя свої протиправні наміри. За даним фактом слідчими відкриті ряд кримінальних проваджень.

Я обіцяв, що поліція прикладе максимум зусиль, щоб виявити й притягти до відповідальності осіб, причетних до даного злочину. Тож інформую громадськість, що за результатами проведеної роботи одному приватному нотаріусу вже оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 365-2 та ч. 3 ст. 206-2 ККУ. Санкція статей передбачає покарання у виді позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна. На даний час приватному нотаріусу обрано запобіжний захід та відсторонено від посади як суб'єкта державної реєстрації прав

- заявив Андрій Замахін.

 

Санкція статей передбачає покарання у виді позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває та перебуває на постійному контролі керівництва поліції Полтавщини.

рейдерство, агрофірма, Оржицький район

За темою:

  • У Кобеляках розгорівся скандал через рейдерство у владі
  • Рейдерство: росіянин намагався захопити завод дитячого харчування
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.