ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:34 02.03


Полтавська влада закриває магазини міста у телефонному режимі, побоюючись футбольних фанатів

Сьогодні деякі підприємці - власники магазинів у центральній частині міста отримали телефоном розпорядження завершити торгівлю за дві години до початку футбольного матчу "Ворскла" - "Шахтар".

Сьогодні у Полтаві відбудеться перший календарний футбольний матч у новому році. І місцева влада вирішила попередити малий бізнес про небезпеку, яку магазинам можуть завдати уболівальники донецької команди.

До нас зателефонували із міськвиконкому і наказали закрити магазин за дві години до початку матчу - тобто о 17:30. А якщо ні, - сказали, що представники нової поліції прийдуть і будуть нас штрафувати,

- сказали нашому кореспонденту в одному з продуктових магазинів на вулиці Жовтневій.

Насправді, ажіотаж довкола фанатів донецької команди дуже перебільшений. Вони офіційно повідомили, що за дві години до початку матчу разом із полтавськими ультрас пройдуть ходою центральними вулицями міста. Наразі між фан-угрупованнями двох клубів нормальні, навіть дружні стосунки.
Представники обох фан-клубів служать в АТО, боронять Україну. Проте полтавська влада, від гріха подалі, вирішила проблему безпеки у найпростіший спосіб - закрити магазини.

Думкою власників торговельних закладів, як повідомили нам самі підприємці, з цього приводу у міськраді не поцікавилися.

Артур ЗАПЕКА

футбол, ультрас, фанати, Шахтар, Ворскла

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.