ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:13 02.03


У церкві приютили хлопця, а він її кілька разів пограбував

В одній із церков Полтави приютили 22-річного хлопця, який вийшов із тюрми, а він її кілька разів пограбував. Не допомогла ані заміна замків, ані заміна вікон. Хлопця затримала поліція.

Одна із церков, яка розташована на території Київського району міста Полтави, декілька місяців тому надала одне зі своїх приміщень для проживання 22-річному чоловікові, який звільнився із в'язниці.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в області.

Після скоєння крадіжки, працівники церкви не стали звертатись до поліції, а просто вигнали злодія з приміщення та поміняли скрізь замки. Однак, через декілька місяців крадіжки знову повторились. Пошкодивши склопакети, невідомий декілька разів проникав до церковних приміщень і виніс звідти велику кількість побутової техніки та електроприладів. Цього разу церковники звернулись за допомогою у поліцію.

Під час спілкування з нашими працівниками, потерпілі запідозрили у скоєному колишнього засудженого, якого вони приютили. Ці підозри знайшли своє підтвердження після закінчення роботи експертів на місці події. Там були виявлені докази, які чітко вказували на причетність даного чоловіка до крадіжки,

- розповідає начальник Відділення поліції № 1 міста Полтава Сергій Махно.

Для того, щоб розшукати зловмисника, оперативникам відділення поліції № 1 міста Полтави знадобилось менше тижня. Після затримання він зізнався у скоєному, повідомив, що всі викрадені речі здавав у ломбард, а гроші витрачав на власні потреби.

Рішенням суду відносно чоловіка обрано міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Відповідно до санкції частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана із проникненням у приміщення), за якою було розпочато кримінальне провадження, йому тепер загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

церква, крадіжка, пограбування

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.