ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:19 03.03


Полтавська облрада провела перший електронний аукціон

У середу, 2 березня через систему «ProZorro» свій перший електронний аукціон провела Полтавська обласна рада.

На потреби чиновників закупляли офісний папір формату А4, призначений для друку та копіювання на лазерній та струменевій техніці, копіювальних апаратах.

– Полтавська обласна рада вперше провела електронні торги. Ми вважаємо, що започаткували правильну справу, яка дає значну економію коштів. Обласна рада і надалі планує працювати в системі електронних закупівель, – повідомила начальник відділу із загальних питань та господарського забезпечення (секретар комітету конкурсних торгів) Полтавської обласної ради Світлана Бондаренко.

Підготовка до електронних торгів пройшла у мінімальні терміни, оскільки електронна система дає можливість швидко закупити необхідний товар. На дану закупівлю надійшло сім пропозицій. Стартова ціна становила 10 000 грн. за 125 пачок офісного паперу. Переможцем стало ТОВ Торговельна компанія «ЮЛіС», яка запропонувала ціну  8 497,50 грн. Електронний аукціон допоміг заощадити 1 503 грн.

Крім переможної заявки, пропозиції інших учасників аукціону, за повідомленням видання "Трибуна", коливалися від 8 500 грн. до 9 875 грн.

обласна рада, економіка, електронні торги

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.