ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:22 03.03


Справу про вибиті у мерії двері передали до прокуратури

Справу щодо вибитих дверей до кабінету міського голови, у якій фігурує ім'я першого заступника мера Полтави Михайла Шевченка, передали до прокуратури.

25 грудня 2015 року Михайло Шевченко вибив двері до робочого кабінету Олександра Мамая, який зачинився та не мав бажання спілкуватися з активістами. За місяць після цієї події полтавська поліція повідомила, що їй удалося встановити особу, яка вибила двері, але через те, що тривало слідство, повідомити ім’я людини раніше вони не могли. А ще через місяць - 25 лютого Полтавська міська рада проголосувала за рішення, згідно з яким Михайло Шевченко став першим заступником міського голови.

Нарешті вчора ввечері прес-офіцер Октябрського відділу поліції Юлія Лещенко повідомила сайту Полтавщина, що справу за кримінальним провадженням щодо вибиття дверей до кабінету мера передали до прокуратури. Новому першому заступнику міського голови загрожує штраф до 850 гривень, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років за хуліганство.

За інформацією нашого видання, Михайло Шевченко вибачився перед мером за свій грудневний вчинок, конфлікт вичерпано.

 

політика, мерія, Олександр Мамай, Михайло Шевченко

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.