ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:00 23.01


ФК "Полтава" тренується та продає футболістів

Після тривалої паузи футболісти, тренери та персонал ФК "Полтава" зібралися на заміській базі на другий зимовий збір. А двох провідних виконавців клуб вирішив продати через оголошення на офіційному сайті.

Гравці вже пройшли медогляд та розпочали тренування. Футболісти зізналися, що їм набридло відпочивати і вони скучили за роботою. Команда наразі працює на штучному полі бази у Копилах. Серед футболістів — п'ятеро гравців, які приїхали на перегляд. Їхні прізвища поки що не називаються.

На цьому тренувальному зборі команда Анатолія Безсмертного проведе два спаринги: 27 січня з "Нафтовиком" (Охтирка), а 30 січня суперником полтавців буде "Черкаський Дніпро". Обидві гри планують провести на базі містян.

До 31 січня команда буде готуватися у Копилах, після чого отримає кілька днів відпочинку. Потім полтавці зберуться напередодні "Кубка Пожечевського", в якому візьмуть участь. Це буде третій збір. А вже 21 лютого ФК "Полтава" вирушить на навчально-тренувальний збір до Туреччини, де команда працюватиме два тижні.

Серед кадрових несподіванок — рішення клубу виставити на трансфер двох перспективних та провідних оборонців клубу — Олексія Ковтуна (22 роки, 71 матч, 4 голи за "Полтаву") та Богдана Кушніренка (22, 52, 4).

Футбольний клуб "Полтава" виставляє на трансфер двох футболістів — Олексія Ковтуна і Богдана Кушніренка. З питань придбання гравців прохання звертатися в клуб

 — написав офіційний сайт ФК "Полтава".

спорт, футбол, ФК Полтава

За темою:

  • У Полтаві на поминальні дні курсуватимуть додаткові маршрути громадського транспорту
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.