ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:05 03.03


Патруль затримав у Кременчуці нетверезих колег-спецпризначенців

Патрульні поліцейські наддніпрянського міста затримали виконуючого обов'язки керівника спецроти "Кременчук", який перебував у нетверезому стані. Затримання відбулося на вулиці Київській.

Як розповіли у патрульній службі, їм надійшло орієнтування на те, що за кермом зеленого "Daewoo Lanos" знаходиться п'яний водій.

Патруль виявив даний автомобіль на вулиці Київській та зупинив авто. У водія та пасажира були ознаки алкогольного сп'яніння. При оформленні протоколу на водія, пасажир почав втручатися в роботу поліцейських. Один із них махав посвідченням і поводився зухвало. Пізніше до них прийшов ще один їхній знайомий - теж із ознаками алкогольного сп'яніння. Він також заважав роботі патрульної поліції. На водія складено протокол за водіння у нетверезому стані й опір працівникам правоохоронних органів. На його колег теж складено протоколи. Машина доставлена на штрафмайданчик

- заявив начальник патрульної поліції Кременчука В'ячеслав Деркач.

"Кременчуцькій газеті" з власних джерел в облуправлінні міліції стало відомо, що пасажир машини і чоловік, який підійшов до авто пізніше -  службовці спецроти "Кременчук". А один із учасників інциденту - виконуючий обов'язки керівника цієї спецроти.

Усі учасники інциденту зі спецроти були передані представникам інспекції по роботі з особовим складом. "Будемо вивчати питання і не виключаємо, що винні позбудуться роботи", - повідомили в прес-службі обласної поліції.

поліція, Кременчук, спецрота, конфлікт

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.