ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:38 04.03


Позачергову сесію обласної ради двічі не могли розпочати

Уже двічі в засіданні позачергової сесії Полтавської обласної ради оголошували перерву. Заважають засіданню так звані "громадські активісти" й люди в білих халатах, які нібито є представниками "Полтавафарм".

У Полтавській обласній раді мала розпочатися позачергова сесія депутатів. У порядку денному - сім питань, в основному, про погодження або відмову в дозволах на розробку надр.

Однак уже двічі в сесії оголошували перерву. Спершу засідання не змогли відкрити через присутність у залі людей у білих халатах. вони позиціонують себе як працівники "Полтавафарм" і, підбурювані так званими "активістами", вимагають вирішити питання із оголошенням конкурсу на посаду директора установи.

Олександр Біленький одразу ж оголосив перерву.

За кілька хвилин засідання таки продовжили, однак знову не змогли конструктивно працювати. Голова облради Олександр Біленький звернувся до депутатів та правоохоронних органів із заявою:

На мою адресу та адресу моєї родини надходять погрози, у залі стає неможливо працювати. Я висуваю пропозицію провести закрите засідання!

Однак ця пропозиція підтримки в депутатів не знайшла, рішення прийняте не було.

Після того голова облради надав слово голові обласної виборчої комісії Людмилі Сердюк, яка оголосила про зміну в складі депутатів облради, а потім неочікувано зачитала текст про те, що "в облраді стало неможливо працювати".

Висловити конструктивну позицію на комісіях і сесії ради стало важко через поведінку "громадських активістів". Вони бігають по залу, сідають у президію, блокують трибуну, здійснюють систематичні провокації, висувають абсурдні звинувачення у злочинах. Потім такі новини потрапляють на сторінки сеператистських сайтів. Це, зокрема, "активісти" Масюк, Дащенко, Підгорний, Лещенко, Сікалов, Ковальчук.

Після того у залі почали скандувати "Ганьба!", до трибуни знову підійшла група перерахованих активістів. Голова облради попросив втрутитися правоохоронні органи та оголосив перерву й нараду з керівниками фракцій.

Після нетривалої перерви сесію (третю) закрили, а четверту натомість відкрили, проголоувавши за порядок денний з питаннями про надра.

сесія, облрада, Біленький, активісти, Полтавафарм

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.