ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

09:15 27.01


Аварію гелікоптера у Кременчуці розслідують за статтею "порушення правил безпеки". ВІДЕО

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом аварії гелікоптера у Кременчуці Полтавської області.

 Як повідомляє прес-служба прокуратури, справу відкрили за статтею Кримінального кодексу –  порушення правил безпеки руху, експлуатації транспорту, що спричинило загибель людей.

За даними прокуратури, ввечері 25 січня під час виконання навчально-тренувального польоту гелікоптер МІ-8 зіткнувся з тросом кріплення опори телевежі.

Гелікоптер втратив керування, пошкодив лінію електромережі, впав на пустир  і загорівся. У прокуратурі зазначають, що на його борту перебували четверо членів екіпажу: командир, пілот та два борт-інженери — всі вони загинули.

У свою чергу, син загиблого в аіакатастрофі борт-інженера Олексія Блінкова Максим не відкидає, що гелікоптер був несправним, і саме це стало причиною трагедії.

За його словами, він спілкувався з представниками компанії "Українські вертольоти", якій належав гелікоптер, і там говорили, що машина мала якісь технічні проблеми, повідомляє ТСН.

Були чутки, що два дні поспіль були якісь технічні несправності. І, начебто, вони могли вплинути, могли й не в плинути... Невідомо. Але те, що якісь несправності два дні поспіль у вертольота були - це 100%

- повідомив журналістам Максим Блінков. У сюжеті також зазначають, що наразі київський офіс компанії жодних коментарів не дає.

 

аварія, Кременчук, гелікоптер

За темою:

  • У Полтаві немає електрики на шести вулицях
  • Витік газу стався на Полтавщині
  • На Червоному шляху через зсув грунту немає газопостачання
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.