ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:23 02.02


"Ворскла" продовжує всіх трощити на турецьких зборах

Ворскляни довели свою переможну серію матчів на турецьких зборах до шести, обігравши 2 лютого тбіліське "Динамо" з великим рахунком - 4:1. До старту весняної частини сезону біло-зелені зіграють ще два спаринги.

Ворскла — Динамо (Тбілісі) — 4:1

Голи: Шарпар 31-пен., Чеснаков 66, Кулач 70, Гіоргадзе 80 - Зівзівадзе 10.
Ворскла: Шуст (Канєвцев 75) — Пердута (Луценко 81), Даллку (Остапенко 81; Сидоренко 86), Чижов (Гіоргадзе 70), Сапай —  Кравченко (Глущук 70), Шарпар (Чеснаков 46) — Кобахідзе (Кадимян 70), Васін (Кулач 46), Ребенок (Саків 70) — Коломоєць (Шаповал 70).

Ворскляни продовжили свою чудову переможну серію матчів на турецьких зборах. У п'ятницю біло-зелені здолали опір знаменитого тбіліського "Динамо", яке переживає нині не найкращі свої часи.

Грузини відкрили рахунок у дебюті гри - зробив це екс-форвард датського клубу "Есьб'єрг" Буду Зівзівадзе, проте ще до перерви ворскляни відновили статус-кво. Шарпар реалізував пенальті за гру рукою.

А в другому таймі полтавці довели свою перевагу. За чотири хвилини в середині тайму вони відзначились двічі - спочатку Чеснаков красивим ударом із розвороту поклав м'яч у дальній кут, а потім Коломоєць віддав чудовий пас на Кулача, який пробив в один дотик - 3:1.

А крапку у поєдинку поставив полтавський грузин Гіоргадзе, який у потрібний час опинився у штрафному майданчику "Динамо" та відгукнувся на простріл від Кулача.

Весь матч (відео)

Фото офіційного сайту ворсклян.

спорт, футбол, ФК Ворскла, збори, Туреччина

За темою:

  • У Полтаві на поминальні дні курсуватимуть додаткові маршрути громадського транспорту
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.