ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:25 04.03


"Кремінь" удруге програв "Дніпру" та не вийшов до фіналу Суперліги. ВІДЕО

Дніпропетровський "Дніпро" виграв другий матч у кременчуцького "Кременя" з рахунком 100:74, здобувши таким чином переконливу перемогу у півфінальній серії (2-0). "Кремінь" зіграє за бронзу.

БК "Кремінь" – БК "Дніпро" - 74:100 (12:24, 21:22, 19:35, 22:19)

Уже за підсумками стартової чверті дніпропетровська команда забезпечила собі солідний дванадцятиочковий гандикап. У другій десятихвилинці "Кремінь" насамперед зусиллями Крістіана Луговцова, котрий завершив першу половину із 14 очками в активі, зумів вирівняти гру, але вже після того, як розрив у рахунку сягнув 22 балів. На відпочинок суперники вирушили за все тієї ж переваги "Дніпра" (33:46).

Після великої перерви лідер "Кременя" Максим Балашов спробував своїми фірмовими триочковими переломити хід гри, скоротивши відставання до п'яти пунктів. Але потужна відповідь від "Дніпра" не забарилися, і завдяки ривку 26:2 підопічні Дениса Журавльова достроково зняли питання про переможця гри, а отже й серії. Найвагоміший внесок у переможний спурт дніпрян зробив Павло Ревзін, серія дальніх пострілів якого деморалізувала "Кремінь". Заключну чверть виграла команда з Кременчука, але на загальний підсумок матчу це не вплинуло, інформує офіційний сайт Суперліги.

У матчі за бронзу, якщо він відбудеться, "Кремінь" зіграє із львівською "Політехнікою".

баскетбол, спорт, БК Кремінь, БК Дніпро

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.