ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:41 05.03


Яценюк пообіцяв бюджетний мільярд на розвиток територіальних громад

Під час зустрічі з головами райдержадміністрацій, яка відбулась у рамках робочого візиту до Полтавщини, Арсеній Яценюк пообіцяв мільярд гривень на розвиток нових територіальних громад.

Під час зустрічі з головами райдержадміністрацій, яка відбулась у рамках робочого візиту очільника уряду до Полтавщини, Арсеній Яценюк визначив цей рік роком реформування середньої освіти. Вирішити найгострішу тут проблему – реорганізації сільських шкіл – повинні самі селяни, переконаний прем’єр-міністр.

Ми цього року закуповуємо 1000 шкільних автобусів, виділяємо 200 мільйонів для мультимедійного обладнання класів у школах. Ви – ремонтуєте дороги, запускаєте шкільний автобус, робите опорну школу у громадах – і нехай люди самі вирішують, яка їм школа потрібна. Де один учитель читає десяток дисциплін, немає матеріальної бази, чи заклад, у якому забезпечують дітей якісною освітою?

– запитав у присутніх Арсеній Яценюк.

В середу, на засіданні уряду Яценюк дав доручення Міносвіти переглянути формування фінансового забезпечення галузі освіти. "Загалом же підтримка місцевих громад, а особливо нових територіальних об‘єднань – надважливий крок", - наголосив голова облради Олександр Біленький.

Головне: створити дієві проекти розвитку інфраструктури громад і з розумом використати кошти субвенції

 – резюмував голова обласної ради.

Арсеній Яценюк, Олександр Біленький, субвенції, бюджет

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.