ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:21 05.03


У Полтаві затримали спортсмена-контрабандиста

Співробітники СБУ затримали у Полтаві спортсмена-бізнесмена, який налагодив поставки заборонених анаболіків транзитом через Україну.

Співробітники Служби безпеки України припинили діяльність організованого угруповання, до якого входили відомі українські спортсмени, які налагодили контрабанду анаболічних стероїдів до України з подальшим переправленням препаратів закордон, зокрема, до країн Євросоюзу.

Зловмисники отримували контрабандний товар із країн Східної Азії та однієї з сусідніх держав. Препарати із вмістом заборонених в Україні метандієнону та нандролону поступали в Україну через міжнародні відправлення та доставлялися кур’єрами.

Частина продукції реалізовувалася в Україні через мережу посередників-спортсменів, які займаються важкою атлетикою та бодібілдингом. Решта препаратів контрабандою переправлялися замовникам за кордон. За попередньою інформацією, щомісячний обіг коштів становив щонайменше п’ятдесят тисяч доларів США.

Співробітники спецслужб затримали одного з організаторів контрабандного каналу в Полтаві під час пересилання до країни ЄС чергового міжнародного поштового відправлення з прихованою серед речей партією препаратів.

Під час обшуків за місцем проживання атлета-ділка та орендованих ним приміщень правоохоронці вилучили ампули, блістери з пігулками, колби з ін’єкціями загальною кількістю майже десять тисяч штук та комп’ютерну техніку зі схемами розповсюдження товару.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 та ч. 1 ст. 201 Кримінального кодексу України. Наразі, за інформацією прес-служби СБУ, тривають оперативно-слідчі дії для затримання організаторів та учасників контрабандного бізнесу в інших містах України.

СБУ, анаболіки, контрабанда

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.