ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:18 05.03


Яценюк дає гроші Світового банку на полтавські дороги

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на зустрічі у Полтаві 5 березня повідомив про транш у 200 мільйонів доларів від Світового банку, які підуть на полтавські дороги.

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк повідомив про суму фінансування на будівництво ділянки автодороги в Полтавській області. Зокрема, за його інформацією, Світовий банк виділить для цього 200 млн доларів США.

Минулого року уряд виділив Полтавській області 250 мільйонів гривень на ремонт і будівництво доріг. Цього року в бюджеті передбачено майже у два з половиною рази більше – 600 мільйонів

 - підкреслив прем'єр.

Арсеній Яценюк також зазначив, що на будівництво великого відрізку автодороги (за інформацією нашого видання, мова йде про ділянку Полтава - Кременчук) планується фінансування Світового банку на 200 млн. доларів, – повідомляє прес-служба Кабміну за підсумками наради Глави уряду з керівництвом Полтавської облдержадміністрації, головами райдержадміністрацій в суботу в Полтаві.

Він звернувся до голови Полтавської ОДА Валерія Головка з проханням чітко визначити план спрямування коштів на ремонт доріг. Крім того, прем’єр наголосив, що капітальні витрати цього року не мають вкладатися в проектно-кошторисну документацію, а спрямовуватися виключно на об’єкти, які будуть введені в експлуатацію цього року. При цьому частина капітальних витрат має спрямовуватися на ремонт доріг.

Яценюк також зазначив, що Кабмін планує розподілити 1 млрд грн на 159 об’єднаних територіальних громад, що має стати мотивацією до подальшого об’єднання громад.

дороги, Світовий банк, гроші, Арсеній Яценюк

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.