ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:37 05.03


Футзал. ПЗМС отримав ляпаса у кубковому півфіналі. ВІДЕО

Сьогодні в першому півфіналі Кубка України з футзалу серед жінок полтавська команда ПЗМС поступилася в гостях із великим рахунком столичній IMS-НУХТ, перетворивши гру-відповідь на формальність.

Сьогодні у Києві в першому півфіналі Кубка України з футзалу серед жінок команда Миколи Кудацького провела чи не найгірший поєдинок сезону.

IMS-НУХТ — ПЗМС - 11:3 (4:3)

Вже за стартові п’ять хвилин киянки двічі забили. Потім рахунок став 2:1 (голом у складі полтавок відзначилася Юлія Дударчук). Але господарки паркету швидко відновили різницю у два голи. Втім, злива влучних пострілів продовжилася, і вже на 12-й хвилині рахунок був нічийним – 3:3 (Дударчук, Гавриш).

На цьому гру можна було завершувати, тому що все, що відбувалося на майданчику далі, можна назвати для ПЗМС одним словом – жах. Наприкінці першого тайму полтавчанки пропустили четвертий гол, а в другому таймі – ще сім "сухих"!

До того ж, на 30-й хвилині за дві жовті картки арбітр вилучив з майданчика Таїсію Бабенко. Гості за рахунку 6:3 намагалися врятувати гру, випустивши п’ятого польового гравця, але прогадали. Киянки забили майже все, що створювали, а хет-триками відзначилися Рубан і Логинова.

Матч-відповідь півфіналу Кубка країни з футзалу ПЗМС — IMS-НУХТ відбудеться у Полтаві 19 березня.

спорт, футзал, ПЗМС, Таїсія Бабенко

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.