ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:42 07.03


Полтавських артистів нагородили за виступи на війні

Полтавських артисток, солістку Національної філармонії Ярославу Руденко та естрадну співачку Алісу Савінську нагородили медалями за поїздки на схід у якості волонтерів та сотні концертів для військових.

Полтавці, солістці Національної філармонії України та Заслуженого Ансамблю збройних сил України, заслуженій артистці України Ярославі Руденко в зоні АТО вручили нагороду – медаль "За гідність та патріотизм". Разом із Ярославою відзначили зірку української естради Алісу Савінську – медаллю "За доблесть та звитягу".

Ці відзнаки – пошана від воїнів жінкам, які допомагають військовим, уже понад два роки працюють як волонтери, їздять до бійців на передову з виступами і теплим дружнім словом. Для Ярослави Руденко виступ у місті Часів Яр на Донеччині став 126-м на війні.

Доводилося виступати у визволених від окупації містах. Неправда, що люди там за ДНР, вони так щиро співали з нами рідних українських пісень, цього не передати словами. А на передовій, бувало, що й у полі виступала – на кількох збитих дошках, ото й уся сцена – та світло в очах хлопців, коли вони просять заспівати про маму, варті всіх овацій у великих залах! З кожною поїздкою знаходжу все більше друзів! Наша країна має дуже багато патріотів, які повністю себе присвятили своєму народу і Україні

- розповіла Ярослава Руденко.

Саме цей концерт став для артисток особливим, сколихнув душу глибинними емоціями – Аліса Савінська так написала на своїй сторінці у Фейсбук:

Для нас большая честь – поддержать защитников и подарить немного радости и позитива! Нам в этом помогали два замечательных детских танцевальных коллектива. Детский образцовый театр моды "Шарм" Дворца Культуры ПАО "Часовоярский огнеупорный комбинат" под руководством Алины Андреевой и хореографический коллектив "Задоринки" Центра детского и юношеского творчества г. Часов Яр под руководством Натальи Мартынюк. Когда честно, когда искренне, когда от души и открыто... Когда ценится главное и радуют простые вещи, когда понимаешь, что действительно важного в жизни не так уж и много, тогда это... по настоящему... Спасибо вам за подаренные прекрасные эмоции! Спасибо за вашу силу и мужество! Вы ВСЕ понимаете, но остаетесь, потому что по другому не можете... Потому что вы – НАСТОЯЩИЕ!

Марія БОЙКО

АТО, концерт, Ярослава Руденко

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.