ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:30 07.03


У Полтаві виступить "чистий" фіналіст відбору до "Євробачення"

12 березня о 20:00 у "Villa Крокодила" відбудеться концерт харківського інді-поп гурту "Pur:Pur". Він увійшов до фінальної шістки музикантів, які змагалися за представлення України на Євробаченні цього року.

Гурт заснований у лютому 2008 року. На даний момент він складається з трьох учасників: Ната Сміріна (вокал, клавіші, тексти пісень), Євгеній Жебко (гітара) та Григорій Олейник (електронна ритм-секція).

Дискографія "Pur:Pur" наразі складається з трьох альбомів ("Pure", "Understandable", "Nevertheless"), двох міні-альбомів ("Papercuts", "Просто так") та синглу "Медведь".

Гурт дуже активно працює з соцмережами, про що свідчать понад 140.000 підписників на офіційній сторінці "Pur:Pur" у "ВКонтакте". Загальна кількість переглядів на Youtube-каналі даного музичного колективу - 1.380.000.

Назва гурту, за словами Нати Сміріної, пішла від латинського кореня "pur", який означає "чистий":

Двічі "pur" - значить, що ми не просто щось говоримо, а збираємося слідувати цьому. Що кажемо, те і маємо на увазі,

- пояснювала вона ще на початку музичної кар’єри гурту у 2009 році.

Нагадаємо, саме даний гурт увійшов до фіналу національного відбору на пісенний конкурс "Євробачення". Зі своєю піснею "We Do Change" ("Ми змінюємося") "Pur:Pur" не переміг (до Стокгольму у травні поїде співачка Jamala), але Сміріна була щиро вдячна всім і закликала підтримати кримсько-татарську вокалістку:

Не було кращих на цьому конкурсі! Давайте пишатися своєю музичною сценою! Тепер вся країна знає, що вона у нас є, та ще й яка! Треба підтримувати це переродження ("rebirth", як співають Hardkiss). Переможець гідний, пісня чутлива, аранжування фірмА, подача найсильніша! Давайте будемо добріші серцем, давайте підтримаємо Джа, повірте, вона прекрасна душею, вона свято вірить в те, що співає, вона чесна з собою і світом!

Серед шести представників у фіналі "Pur:Pur" зайняло четверте місце, поступившись ще гуртам "Hardkiss" та "Sunsay". Загалом харківський колектив отримав близько 52 тисяч глядацьких голосів (13.58 відсотка від 382.5 тисячі).

Також в день концерту у Полтаві 12 березня о 15:00 в ТРЦ "Конкорд" відбудеться автограф-сесія гурту.

На весну в "Pur:Pur" заплановані виступи у Сумах, Вінниці, Львові, Ужгороді, Києві, Дніпропетровську та Запоріжжі.

концерт, Вілла, Pur:Pur

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.