ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:00 22.02


У Полтаві тестували систему електронного реєстру листків непрацездатності

22 лютого Полтаву з робочим візитом відвідала Людмила Денісова, яка очолює комітет ВР з питань соцполітики. Вона ознайомилася з впровадженням на Полтавщині системи електронного реєстру листків непрацездатності.

Нагадаємо, електронний реєстр покликаний оптимізувати роботу з оформлення лікарняних та позбавити можливості зловживань. 

Досвідом роботи з такою системою при оформленні лікарняних поділилися працівники міського пологового будинку. На сьогодні, окрім пологового будинку, такі електронні листки непрацездатності діють ще у Машівській лікарні. Загалом, пілотні проекти діють в одинадцяти областях.

Людмила Денісова має намір розробити рекомендації та звернутися до Кабінету Міністрів, Міністерства охорони здоров'я та соціальної політики з тим, щоб продовжити існуючу електронну програму. 

Крім того, під час візиту у міському пологовому будинку презентували реконструйоване відділення анестезіології та інтенсивної терапії, що розраховане на шість реанімаційних місць, а також забезпечує післяопераційну реабілітацію хворих. 

До відділення міського пологового будинку закупили сучасне обладнання вартістю майже 10 мільйонів гривень. Це дасть змогу лікувати породілль новітніми методами, розповіла головний лікар Полтавського міського пологового будинку Наталія Удовицька.

За її словами, нині пологовий будинок нині розрахований на 180 місць, за рік тут приймають близько 3 тисячі пологів.

 

здоров'я, пологовий будинок, реконструкція

За темою:

  • На Полтавщину повернулася епідемія туберкульозу
  • У Полтаві відкривають Центр підтримки ментального здоров'я
  • Нацслужба здоров’я перевірить обласний перинатальний центр
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.