ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:07 08.03


У Полтаві відчули "Подих весняного вітру"

Стильний простір танцювального клубу «Діамант» прийняв живописну виставку "Подих весняного вітру".

Презентація зібрала молодіжну аудиторію, чимало друзів завітали на презентацію підтримати авторок картин – Марину Герасименко, Нато Мікеладзе і Тетяну Домненко. Куратором живописної імпрези виступила Ірма, на її думку сучасне мистецтво й варто презентувати в нетрадиційних ракурсах, тому й звернулась вона з цією пропозицією до президента танцювального клубу Павла Миронова.

 - Мені імпонувало підтримати цей проект, - розповів Павло Миронов, - адже в минулому я сам займався живописом, і серйозно, храми розписував, але потім довелося більше часу приділити хореографії. Полотна дівчат випромінюють їх особистості. Мені цікаво було продумувати концепцію їх презентації в нашому клубі.

Коли слово надали самим мисткиням, то вони були небагатослівними – зазначили, що ними вже усе сказано, у кольорах на полотні. Розповідати картину немає сенсу – її потрібно відчувати. А романтичного настрою презентації надали виступи саксофоніста Олександра Олійника та представниці поетичного об’єднання «MAGNUM OPUS» Анни Ютченко.

Виставка діятиме ще два тижні, і за нагоди, ви цілком можете стати її відвідувачем.

 

 

виставка, культура, мистецтво, Павло Миронов

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.