ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:14 08.03


Діаспора закликала полтавців підтримати українців сходу

Підтримати українських патріотів Луганщини і Донеччини закликають полтавців представники американьскої діаспори.

Американці пропонують передати їм українські дитячі та дорослі книжки, диски з українськими піснями, тематичні іграшки, сувеніри та вишиванки — такої продукції на нещодавно звільнених від окупації та належних до зони проведення АТО територіях дійсно бракує. Збирати книжки та диски зголосилися полтавські волонтерки, які вже два роки поспіль плетуть маскувальні сітки для українських воїнів.

Приносити патріотичні подарунки можна до Полтавської обласної філармонії. Голова Асоціації міст-побратимів та один із координаторів акції Ольга Климко сказала:

На Луганщині та Донеччині мешкають багато проукраїнські налаштованих людей, особливо молоді. Важливо показати їм нашу підтримку, дати відчути себе частиною великої патріотичної спільноти. Зараз на фронті певне затишшя, тож маємо змогу докласти зусиль для моральної підтримки тих, хто залишився вірним своїй Батьківщині, навіть налаштувавши проти себе значну частину оточення та, інколи, своїх рідних. Їм дійсно немає де придбати якісне українське видання чи іграшку. Розуміючи це, представники української громади Ротчестеру та Ірондеквойту оголосили всеукраїнську акцію підтримки. Сподіваюся, полтавці візьмуть у ній найактивнішу участь

 

 

АТО, Ольга Климко, міста-побратими, діаспора

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.