ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:45 25.02


"Ворсклу" розбили у Запоріжжі. ВІДЕО

"Зоря" розгромила команду Василя Сачка і показала полтавцям, що на другому етапі футбольного чемпіонату "Ворсклі" буде дуже нелегко, а за місце у єврокубках треба буде поборотися.

Зоря — Ворскла — 3:0

Голи: Гордієнко 70, Іурі 76, Громов 89.
Зоря: Лунін — Тимчик, Сваток, Чечер, Чеберко — Андрієвський (Харатін 78), Сілас — Караваєв, Громов — Фаупала (Гордієнко 69), Іурі (Кочергін 81). Запасні: Чуваєв, Ель-Буаззаті, Опанасенко, Кабаєв.
Головний тренер — Юрій Вернидуб.

Ворскла: Шуст — Пердута, Даллку, Чеснаков, Сапай — Шарпар (Васін 31), Скляр — Ребенок, Кулач, Кобахідзе (Одарюк 79) — Коломоєць (Глущук  78). Запасні: Ткаченко, Гіоргадзе, Саків, Кадимян.
Головний тренер — Василь Сачко.

Попередження: Сапай 40, 68, Коломоєць 40, Кулач 45+1 Васін 64 – Чечер 53.
Вилучення: Сапай 68.
Арбітр – Дмитро Кутаков (Бровари).
25 лютого 2018 року. Запоріжжя. Стадіон "Славутич-Арена". 1625 глядачів. Мінус 7 градусів.

У передостанньому турі першого етапу чемпіонату країни у Запоріжжі зійшлися команди, які претендують на бронзові нагороди УПЛ.

Попри морозну погоду, футбольне поле на "Славутич-Арені" було у задовільному стані. Перший тайм пройшов за переваги номінальних господарів, проте до гольових моментів справа так і не дійшла. "Ворскла" важко будувала свої позиційні атаки, тому виконавці атакувальної ланки – Коломоєць та Кулач – були майже відрізані від гри.

Єдиний непоганий епізод у першій половині гри створила луганська команда. На 29-й хвилині у підопічних Юрія Вернидуба пройшла чудова атака через правий фланг, яка завершилася ударом Громова з десяти метрів, проте він був заблокований Пердутою.

Другий тайм розпочався значно цікавіше. Спочатку гостро пробив ворсклянин Кобахідзе з середньої відстані, а у наступній атаці вже гравці "Зорі" атакували через фланги, проте замкнути простріли нападникам не вдалося.

На 53-й хвилині стопроцентна можливість забити свій перший гол в Україні була у новачка луганчан Фаупали – форвард, вийшовши віч-на-віч із Шустом, намагався перекинути воротаря, проте не зміг підняти м’яч належним чином.
Ворскляни відповіли через дві хвилини – після подачі зі штрафного головою пробивав Коломоєць, проте удару форварда не вистачало сили.  

На 68-й хвилині "Ворскла", яка грала блідо, ще й залишилася у меншості – Сапай підвів команду, отримавши другу жовту картку за жорсткий фол на Фаупалі. І зоряни швидко скористалася численною перевагою. З флангу, де до вилучення грав Сапай, Тимчик виконав подачу у центр штрафного майданчика, а Шуст грубо помилився у грі на виході. М’яч із боротьби відлетів до Гордієнка, який щойно вийшов на поле, і той спокійно відправив його у кут воріт.

Той же Гордієнко через дві хвилини міг рахунок і подвоїти, однак реалізувати вихід сам-на-сам не зміг – Шуст зіграв чудово.
На 76-й хвилині бразилець Іурі забив неймовірний за красою гол ударом у падінні через себе. Караваєв виконав подачу з того ж правого флангу до штрафного майданчика, де форвард устиг двома дотиками підробити та підкинути собі м’яч, а потім й пробити – чудове виконання - 2:0.

Артем Громов, колишній гравець "Ворскли", на 88-й хвилині довів рахунок до розгромного. Знову - втретє - гол прийшов із лівого флангу захисту підопічних Василя Сачка. Перший удар Громова було заблоковано, проте другий удар у верхній – без шансів для Шуста.

Отже, "Ворскла" пропустила три м’ячі в матчі з прямим конкурентом у боротьбі за третє місце. Хоча всі голи у ворота полтавців були забиті після вилучення, однак і до того моменту полтавці майже нічого не створили - тому програли по ділу.

Статистика матчу:
Удари -13:4
Удари в площину воріт - 7:4
Кутові - 6:1
Гольові моменти - 5:0

Василь Сачко, головний тренер ворсклян: "Була абсолютно рівна гра, в якій було багато боротьби за територію. До вилучення, переломого моменту у грі, після якого перевага була у "Зорі". Вважаю, що суперник заслужено переміг. Ми до цієї гри підійшли з кадровими проблемами. У нас кілька гравців не змогли прийняти участь у матчі. Випали Кравченко та Чижов через травми. Шарпар отримав ушкодження сьогодні, і ми зробили вимушену заміну. Це теж один із факторів того, чому у нас не все вийшло в середині поля. В іншому мені немає сенсу дорікати гравцям, вони повністю віддавалися на полі — старалися, були бажання, агресія, швидкість. З гарною командою ми грали сьогодні. Так, ми розчаровані, але краще один раз програти 0:3, ніж тричі по 0:1. Життя продовжується. У нас хороший колектив. Сьогодні ми програли бій, але не програли війну. Попереду ще багато цікавих ігор — як у нас, так і у "Зорі".

Статистика туру, турнірне становище команд УПЛ

спорт, футбол, ФК Ворскла

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.