ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:26 03.03


"Ворскла" завершила перший етап УПЛ третьою

Футболісти полтавської "Ворскли" 3 березня вдома перемогли одеський "Чорноморець" і забезпечили собі третю позицію за підсумками двоколового турніру - першої частини чемпіонату країни. Попереду - матчі у топ-шістці.

Ворскла — Чорноморець — 2:1

Голи: Коломоєць 17, Зубейко 45-автогол — Бамба 79.
Ворскла: Шуст — Пердута, Даллку, Чеснаков, Ребенок — Шарпар, Скляр — Кадимян (Саків 90+2), Кулач, Кобахідзе (Гіоргадзе 85) — Коломоєць (Одарюк 25).
Запасні: Ткаченко, Черткоєв, Саків, Глущук, Червак.
Головний тренер — Василь Сачко.
Чорноморець: Новак (Безрук 29) — Зубейко, Жуніч, Бамба (Матяж 79), Люлька — Ваг, Бобко, Чорній — Третьяков, Гуті (Семенів 73) — Сільвіо.
Запасні: Мусолітін, Смірнов, Хамелюк, Романюк.
Головний тренер — Костянтин Фролов.
Попередження: Даллку 45+2 – Бамба 60.
Арбітр – Віктор Копієвський (Кропивницький).
3 березня 2018 року. Полтава. Стадіон "Ворскла". 400 глядачів. 1 градус.

У Полтаві активно попрацювали, щоб підготувати газон до матчу – по всьому периметру поля було розкидано сніг. Проте грати довелося на болоті - води на газоні було надбагато. А тут ще й з самого початку гри пішов сильний дощ. На флангах м’яч інколи навіть і не котився, застрягаючи у багнюці.

При таких умовах показати хоч щось схоже на змістовний футбол обом командам було складно. Але футболісти не дуже цього й хотіли – це був типовий "бий-біжи" з величезною кількістю помилок та боротьби протягом всієї гри. Одначе, навіть за такого стану газону нечисленні уболівальники змогли побачити три забиті м’ячі.

На 17-й хвилині "Ворскла" вийшла вперед. Кобахідзе по правому флангу віддав на хід Кулачу, який виконав простріл у центр штрафного майданчика. Коломоєць вдало відправив м’яч у сітку воріт, але в цей же момент зіткнувся з воротарем "Чорноморця". Форвард перші хвилини намагався "розбігати" пошкодження, однак все ж таки покинув поле на 25-й хвилині. Голкіперу одеситів також дісталося у тому епізоді, тож і він також вимушено покинув поле ще до перерви.

Надалі "Чорноморець" заграв цікавіше, та навіть забив, однак із метрового офсайду. "Ворскла" і не думала щось організовувати у грі, максимально спрощуючи дії виносами та дальніми передачами в нікуди. Однак і такий примітивний футбол інколи приносить результат. "Ворскла" на 45-й хвилині забила другий гол майже ідентично, як і перший, але на цей раз на простріл Кулача відгукнувся Зубейко – захисник "Чорноморця".  

На 67-й хвилині ворскляни могли відзначитися встретє. Після помилки Вага м’яч відскочив до Кобахідзе, який виконав простріл на Шарпара, проте досвідчений півзахисник не зміг обробити як слід м’яч.

Гостям вдалося відіграти один м’яч на 79-ій хвилині, створивши інтригу на останок гри. Після затяжного стандарту, який супроводжувався верховою боротьбою та підбираннями, із-за меж штрафного майданчика пробив Бамба – по центру, проте Шуст врятувати не зміг.

Через дві хвилини Кобахідзе, який після заміни Коломойця грав нападника, міг знову збільшити перевагу, проте переграти Безрука не зміг. За декілька хвилин до завершення біло-зелені двічі ледве не привезли гол у свої ворота.

Не дивлячись на всі проблеми, ворскляни вирвали перемогу в останньому матчі першого етапу чемпіонату України та додали три важливі бали до свого активу і фінішували третіми. Попереду у полтавців другий етап УПЛ — найважливіші десять поєдинків у боротьбі за нагороди та путівки у єврокубки.

Василь Сачко: "Ми виграли важку гру. Що би я не говорив про погодні умови — а готували стадіон у нас силами всього клубу —  про якість гри говорити важко. На чільному місці для нас був результат — отже, на перший план вийшли бійцівські якості, характер, за що варто подякувати футболістам. Кінець матчу мені не сподобався, але у нас були моменти, які ми не реалізували і не зняли всі питання щодо переможця раніше. А могли виграти і з більшим рахунком..."

Статистика матчу:
Удари — 8:8
Удари в площину воріт — 5:2
Кутові — 4:5
Гольові моменти — 5:3

Статистика, турнірне становище клубів УПЛ

спорт, футбол, ФК Ворскла, відео, УПЛ

За темою:

  • У Полтаві на поминальні дні курсуватимуть додаткові маршрути громадського транспорту
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.